fbpx

Colaborare designeri

Suntem constienti ca alaturi de arhitecti si designeri trebuie sa facem front comun pentru client. In acest sens showroomurile Porta sunt locurile unde arhitectii si designerii se pot întalni cu clientii pentru alegerea materialelor si finisajelor necesare diverselor lucrari.
Showroomurile Porta pe langa rolul lor clar definit, devin astfel mici centre de consultanta, in care arhitectii si designerii sunt tratati ca adevarati parteneri ai companiei noastre.
Un parteneriat presupune aspecte de colaborare reciproc avantajoase. In acest scop facem primul pas catre arhitecti si designeri pentru stabilirea unei relatii profesionale de lunga durata. De aceea mai jos veti gasi ofertele noastre de parteneriat:
– Acces la produsele noastre in diferite formate electronice pentru programele de design.
– Preturi speciale pentru proiectele D-stra.
– Cataloage, valize speciale pentru desighneri si instrumente de lucru eficiente oferite gratuit;
– Asigurarea de conditii ambientale speciale în showroomurile Porta destinat arhitectului/designerului si clientului sau;
– Acces la sursele de informare asupra produselor Porta;
– Facilitarea conditiilor de vanzare pentru clientii recomandati de arhitecti si designeri, în special în privinta discounturilor si a conditiilor de plata;
– Deplasarea echipelor Porta la locul indicat de arhitect sau designer;
– Porta va pune la dispozitia designerilor echipe de agenti specializati care se pot deplasa la locul indicat de acestia (biroul acestuia, resedinta, santier etc.) pentru a sustine oferta de produse ceruta de client sau arhitect/designer (cataloage, mostre, liste de pret, date tehnice etc).

Va invitam sa ne vizitati la showroom-ul de pe adresa Alexandru cel Bun 44 pentru a discuta toate detaliile in cee ce tine de o coloborare reciproc avantajoasa.